• Eko bleščice - Rojo Standard - 3,5g

Eko bleščice - Rojo Standard - 3,5g

  • Zaloga: - kom
  • 4.50€

Izdelka ni na zalogi. Pošlji nam povpraševanje o dobavljivosti.

ALI VEŠ? ...

- Da so običajne bleščice sestavljene iz plastičnih mikrodelcev, ki potrebujejo stoletja za razgradnjo? 
- Da plastika in plastični mikrodelci onesnažujejo naše oceane, ubijajo in zastrupljajo živali, ki prebivajo v njih, s tem pa tudi kontaminirajo celotno prehransko verigo?

Verjamemo, da bleščeč izgled ne sme škoditi našemu okolju.

Zato so Eco Glitter bleščice izdelane iz celuloze, pridobljene iz trajnostnih virov. Mikrobi jih lahko hitro razgradijo, ko pridejo v stik z naravnim okoljem. Embalaža bleščic je brez plastike, tako da se jo lahko enostavno reciklira.

Bleščice so primerne za vegane in niso testirane na živalih.

_ _ _ _ _

Drobne (150 mikronske) biorazgradljive bleščice v različnih odtenkih, se lahko uporabijo na obrazu in po telesu, primerne pa so tudi za uporabo na vekah ter za vse ustvarjalne podvige, ki si jih zamislite.

_ _ _ _ _

Sestava EcoGlitter bleščic:

Biorazgradljive EcoGlitter bleščice so izdelane iz certificiranega kompostirnega filma. To pomeni, da so prestale uradne pogoje za kompostiranje in ustrezajo evropskim (EN13432) in ameriškim (ASTM D6400) standardom.

Bleščice niso strupene, ne vebujejo težkih kovin in so odobrene za kozmetično uporabo. Film je pridobljen iz obnovljivih virov, ne vsebuje genetično modficiranih materialov in ni pridobljen s pomočjo genetično modificiranih organizmov.

_ _ _ _ _

Stabilnost/biorazgradljivost bleščic:

Bleščice so zelo stabilne in se bodo začele razkrajati šele v zemlji, kompostu, odpadni vodi ali oceanu, kjer živijo mikroorganizmi. Sčasoma bodo metabolizirane v ogljikov dioksid, vodo in biomaso.

_ _ _ _ _

Vsebnost alergenov:

Bleščice ne vsebujejo alergenov, kot so: jajca, arašidi, mleko, sezam, ribe, soja, gorčica, volčji bob, mehkužci, raki, žveplov dioksid, zelena, žita, oreščki, ... Kljub vsemu priporočamo odstranitev bleščic z delov telesa pred spanjem, da se prepreči morebitna iritacija.

!OPOZORILO!
Barva bleščic se lahko razlikuje od barve na ekranu oz. sliki.

Potrebuješ mojo pomoč?
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovorim ti v najkrajšem možnem času na email.
Prejmi 5% popust
Prijavi se na naše novičke in prevzemi svoje darilo. Obveščen/-a boš o vseh akcijah, novostih in prihajajočih dogodkih!