HEJ, TO SMO MI

»Radi imamo mesto in naravo, neskončno domišljijo in trdna tla pod nogami, kreativnost, majhne skrivnosti, veliko vprašanj in še več odgovorov nanje.«

Hej, hej,

sem Lana, po izobrazbi arhitektka, ljubiteljica narave in živali, čaja in dobrih knjig. Z Labikum zgodbo ustvarjam nove svetove in si prizadevam vzpodbujati kreativnost in občutek za lepo, ne le pri naših najmlajših, ampak tudi pri nas malo večjih oz. na vseh področjih življenja. Želim si, da bi na enem mestu za vas in vaše otroke ponudila le najboljše, trajnostne izdelke iz kvalitetnih materialov, oblikovane in narejene v Sloveniji.

PRIZADEVAM SI ZA:
Produkte želim izdelati iz lokalnih in čim bolj naravnih materialov z minimalno obdelavo. Da ostane material tisti, ki nagovarja uporabnika in pripoveduje zgodbe.
Pri izdelkih iz bombaža se trudim, da so narejeni tako, da služijo svojemu namenu čim dlje časa in jih je mogoče znova in znova uporabljati. Vsekakor je moja želja po dodajanju zmeraj več izdelkov iz certificiranih materialov, ki okolje čim manj obremenjujejo. Prav tako pa tudi nas – uporabnike.

KAJ NAJDEŠ V LABIKUM TRGOVINICI? 
Na Labikum poličkah boš našel/-a različne lesene dekorativne predmete za dom, različne izdelke iz tekstila in raznovrstne tiskovine. Dodajam tudi vedno več kreativnega materiala, ki je okolju, živalim in otroku prijazen, saj menim, da za ustvarjanje ni potrebno dodatno obremenjevati okolja, v katerem živimo.

KJE NAJDEM NAVDIH: 
Navdih najdem povsod, v naravi, v vsakdanjih opravilih, predvsem pa sta mi ogromna inspiracija moja dva škrata.

NAČRTI ZA PRIHODNOST: 
Želja je, da bi lahko za vas in vaše najmlajše ponudila čim več izdelkov iz kakovostnih materialov. V prihodnosti si vsekakor želim, da bi vam lahko na enem mestu ponudila čim več raznovrstnih izdelkov, narejenih iz certificiranih ali recikliranih materialov ali materialov s slovenskim poreklom, tako da bi bili za okolje čim manj obremenjujoči, za vas in vaše sončke pa čim prijaznejši. Mi smo tisti, ki gradimo prihodnost nas in naših otrok in prav zaradi slednjega si želim, da bi lahko v naši trgovinici poiskali izdelke, ki ne le, da so oblikovno privlačni, ampak so tudi trajnostni.

Dobrodošel/-la v Labikum zeleni trgovinici, veseli me, da si se ustavil/-a tukaj,

Lana in pomagači
Potrebuješ mojo pomoč?
Pošlji mi svoje vprašanje in odgovorim ti v najkrajšem možnem času na email.
Prejmi 5% popust
Prijavi se na naše novičke in prevzemi svoje darilo. Obveščen/-a boš o vseh akcijah, novostih in prihajajočih dogodkih!